Tamilanda Going Dutch I Kykado

 Tamilanda Going Dutch "Teddy"

Tamilanda Going Dutch

Vader: Ch. Caprilli’s Panache over Sassafras
Moeder: Ch. Tamilanda Pick-a-Lilly (JW)
Geboortedatum: 14 april 2019
Geslacht: Reu
Kleur: zwart op wit, drager van het lemon gen
BAER: +/+ (bilateraal)
HD: A
ED: vrij
Fokkers: Donna & Kevin Whincup

Tamilanda Going Dutch Eind 2017 begon onze zoektocht naar een nieuwe pup. En ja ...waar vandaan dan ?? We hebben over de hele wereld gekeken toen we erachter kwamen dat het eigenlijk heel mooi zou zijn om een kleinkind van Kayo "Ch. Solbo's Kayo" in huis te hebben. In 2015 zijn er puppies geboren bij kennel Tamilanda in Engeland uit de combinatie Ch. Solbo's Kayo X Tamilanda Lilly the Pink JW ShCM. De fokker, Donna & Kevin Whincup, hebben uit dat nest broer "Ch. Tamilanda Midnight Lilly" en zus "Ch. Tamilanda Pick-a-Lilly" aangehouden ...ook wel bekend als "the Twins".

Op onze vele tripjes naar Engeland zagen wij Austin & Pickle opgroeien tot prachtige honden !! Toen Donna aangaf om Pickle te laten dekken door Harlow "Caprilli's Panache over Sassafras" waren we meteen geïnteresseerd. Harlow was nog jong, maar vanaf het eerste filmpje van hem in de showring vonden we hem zeer interessant !!
Harlow heeft een hele mooie stamboom en we vonden het heel bijzonder dat "Dalmo's Educated Edgar" die geboren is in 1990 in de stamboom zit.

Op 14 april 2019 was het zover en werden we s' nachts door Donna gebelt dat Pickle aan het werpen was 😉 terwijl we aan video bellen waren werd er een puppy geboren ...echt heel bijzonder !!
Wat volgde waren heel veel foto's en regelmatig video bellen. Toen de puppies 7 weken oud waren is Chantal een weekend naar Engeland gegaan om te gaan kijken bij de puppies. Toen was het nog even wachten dat Teddy 15 weken oud was en we hem op konden halen.

collage teddy

Contact

Chantal & Patrick Hultink
Dotterbloem 38
Zwolle - Netherlands
+31 (0)6 - 163.88.791

  info@kykado.nl
  whatsapp
  facebook
  instagram
   

Socials

Solbo's Kayo Alphadirato glitter girl
Bohemian Rhapsody Vitoraz

Kykado I Bohemian Rhapsody VitorazBohemian Rhapsody Vitoraz "Nova"