kykado dalmatische honden Lara Alphadirato

NL & NVK CH.
Alphadirato Glitter Girl "Lara"

BJW'08
Alphadirato Glitter Girl31 juli 2007 - 4 mei 2020

Vader : INT GB CH Tollwood Lionel at Kilndandy
Moeder : INT CH Laguna Dios Alisia Donna
Geboortedatum : 31 juli 2007
Geslacht : teef
Kleur : bruin op wit, lemon vrij
BAER : +/+ (bilateraal)
Gebit : compleet
Heupen : HD-A
Fokker : Leelo Ratas
Eigenaar : Chantal Hultink 

...en eindelijk was ze dan geboren "onze Lara" :-)
Heel graag wilde wij een dochter van "Laguna Dios Alisia Donna" en na 2 jaar wachten was ze gedekt door de Engelse reu "Tollwood Lionel at Kilndandy".
Het was een heel avontuur om Lara op te halen met het vliegtuig maar het is allemaal prima gegaan. Lara is onze clown in huis !! maar is ook een ontzettende knuffelkont, is heel relaxed en altijd vrolijk.
Ze houd ervan om 's avonds op de bank bij je te liggen en dan wel onder een lekkere zachte fleece deken. In het bos is Lara een "takkenwijfie" ;-)... Deze naam heeft ze gekregen omdat ze het geweldig vind om met takken rond te lopen in het bos, soms wil ze TE grote takken meenemen en dat is erg grappig om te zien omdat dit niet gaat lukken.
Met Lara hebben we ook behendigheid gedaan en dit ging op zijn Lara's, dat wil zeggen op haar (niet al te snelle) snelheid maar wel met veel plezier en meestal zonder fouten door het parcour. Ook vind ze het leuk om mee langs de fiets te lopen en dan het liefst los zodat ze heerlijk kan racen.
Toen Lara jong was vond ze showen nooit zo leuk maar op latere leeftijd ging ze het leuker vinden. Zo gingen we voor de gezelligheid naar de Clubshow van de NCDH om voor de lol mee te doen. Daar werd Lara Beste Teef en BOB-Veteraan op een leeftijd van bijna 10 jaar. Later werd ze ook nog Beste van het Ras tijdens de Internationale show in Zwolle. Met deze overwinningen werd Lara op een leeftijd van 10 jaar Nederlands Veteranen- en Nederlands Kampioen !!  We zijn daar super trots op natuurlijk.
Lara is de moeder van ons C & D-nest maar vond het leuker om met de puppies te spelen dan moeder te zijn ;-)

collage lara

Contact

Chantal & Patrick Hultink
Dotterbloem 38
Zwolle - Netherlands
+31 (0)6 - 163.88.791

  info@kykado.nl
  whatsapp
  facebook
  instagram
   

Socials

Solbo's Kayo Alphadirato glitter girl
Bohemian Rhapsody Vitoraz

Kykado I Bohemian Rhapsody VitorazBohemian Rhapsody Vitoraz "Nova"